Făcute cu dragoste din ingrediente naturale

Cornuleţele Sânziene sunt produse autentice româneşti, ce păstrează gustul neschimbat al copilăriei. Reţetele tradiţionale au fost transmise din generaţie, în generaţie, tocmai pentru a păstra savoarea şi textura fragedă a produselor. Versatilitatea este cuvântul cheie ce descrie cornuleţele Sânziene, dat fiind faptul că pot fi consumate în orice context.

Fie că ne dorim să avem parte de o gustare dulce sau să impresionăm oaspeţii ce ne trec pragul, cornuleţele vor fi pe placul tuturor, de la mic, la mare. Cornuleţele Sânziene reprezintă alegerea ideală, atunci când avem poftă de un produs delicios care să ne încânte papilele gustative.

Aluatul fraged şi umplutura bogată vă vor face să le savuraţi cu plăcere, în orice moment al zilei. Cornuleţele sunt considerate a fi unul dintre deserturile favorite ale românilor, iar asta se datorează gustului desăvârşit. Şi tu poţi avea parte de răsfăţ, îndulcindu-te cu cornuleţele Sânziene, a căror aromă este inconfundabilă.

E0A9214e 1
E0A9290e

Proaspete şi gustoase

Ne-am dorit ca produsele pe care vi le punem la dispoziţie să păstreze savoarea cornuleţelor tradiţionale pe care le pregăteau cu mult drag bunicile noastre în vremurile de altădată. Nimic nu este mai plăcut decât să ne amintim de copilărie şi de preparatele cu care ne întâmpinau cei dragi, ori de câte ori le treceam pragul.

Asocierea dintre aluatul moale şi pufos şi gemul de fructe este una care ne duce pe foarte mulţi dintre noi cu gândul la vremurile copilăriei petrecută în compania bunicii. Produsele Sânziene încearcă şi, credem noi, reuşesc să redea cât mai fidel gustul plăcut al copilăriei. Dacă ţinem cont de părerile provenite din partea consumatorilor noştri se pare că scopul nostru a fost îndeplinit, ceea ce nu poate decât să ne bucure foarte mult şi să ne motiveze să continuăm la fel ca până acum.

O gustare dulce vă poate însenina ziua, iar rolul nostru este acela de a vă aduce bucurie prin comercializarea cornuleţelor Sânziene.

Încearcă şi tu gama noastră de produse şi te vei convinge de gustul delicios al preparatelor. Cornuleţele Sânziene redau gustul tradiţional românesc de care, cu siguranţă, îţi era dor.

12

Lanţuri de magazine

25+

Ani pe piaţa din România

100K

Consumatori